top of page

Mitä kompressiohoito on?

Kompressiohoito perustuu on yksikertaiseen ja tehokkaaseen mekaaniseen periaatteeseen: elastisen vaatteen puristukseen jalan ympärillä.

Asteittainen puristus sukassa – vahvin nilkassa, keventyen ylöspäin mennessä – parantaa laskimoveren paluuvirtausta, vähentää laskimoiden painetta, vahvistaa laskimoiden seinämiä ja helpottaa tehokkaasti särkeviä ja raskaita jalkoja parantamalla veren virtausta jaloissa ylöspäin painovoimaa vastaan.

Lääkinnällistä hoitosukkaa käytetään hoitamaan pinnallisia laskimotulehduksia, syviä laskimotukoksia ja suonikohjutoimenpiteiden jälkihoitona. Lääkinnällisten hoitosukkien käyttö helpottaa kaikkia krooniseen laskimoiden vajaatoimintaan liittyviä oireita, kuten raskaita jalkoja, suonikohjuja, turvotusta ja säärihaavoja. Lääkinnällistä hoitosukkaa voidaan käyttää myös ehkäisemään laskimoista johtuvia ongelmia raskauden ja pitkien matkojen aikana.

 

Kuka tahansa voi käyttää kevyimmän puristusluokan hoitosukkaa parantamaan jalkojensa hyvinvointia, ellei sairasta sellaista sairautta jonka aikana kompressiosukkien käyttöä ei suositella. Tällaisia sairauksia ovat esimerkiksi hoitamaton sydämen vajaatoiminta tai valtimoverenkiertohäiriöt.

Lääkinnällisiä hoitosukkia on saatavilla polvisukkina, reisimittaisina sukkina, sukkahousuina tai äitiyssukkahousuina.

SIGVARIS lääkinnälliset hoitosukat ovat laadukkaita, pyörökudottuja ja muodikkaita sukkia ja sukkahousuja, jotka takaavat käyttäjänsä tyytyväisyyden.

Essential_THERMOREGUALTING_AD_cmyk_300dpi.tif
GettyImages-699515888_CMYK.jpg

Lue täältä muutama vinkki jalkojesi hyvinvointiin

GettyImages-962599590_CMYK.jpg

Mitä ovat suonikohjut ja mitä niille voi tehdä? 

Traveno relaunch_post 2_neutral.png

Matkusta kevein jaloin

bottom of page