top of page

Muutama vinkki jalkojesi hyvinvointiin

Kokeile muutamia seuraavia vinkkejä ja tunnet eron. Tulet hämmästymään siitä, kuinka helppoa on pitää jalkasi hyvässä kunnossa.

Kuinka voit pitää jalkasi terveempänä:

 1. Vältä istumista ja seisomista pitkiä aikoja. Verenkiertomme paranee fyysisellä aktiivisuudella, joten NOUSE YLÖS! Kävele lyhyt matka, nouse portaita tai liikuskele ympäri toimistoa tai kotia. Pitkäkestoinen istuminen tai seisominen voi aiheuttaa jalkasärkyjä ja turvotusta.

 2. Pitkän, väsyttävän päivän jälkeen, erityisesti lämpimällä kesäilmalla, elvytä jalkasi viileällä suihkulla tai kylvyllä. Vältä suoraa auringonpaistetta, kuumia kylpyjä tai saunaa, koska korkeat lämpötilat saavat verisuonesi laajentumaan ja se voi aiheuttaa turvotusta.

 3. Pidä jalkojasi kohoasennossa. Auttaaksesi kehosi normaalia verenkiertoa, nosta jalkasi ylös kun istut tai makaat.

 4. Liiku. Säännöllinen liikunta pitää kehosi terveenä. Toiset urheilulajit ovat parempia verenkierrolle kuin toiset. Hyviä liikuntalajeja verenkierrollesi ovat uinti, kävely, pyöräily ja jooga.

 5. Vahdi painoasi. Jos saat pidettyä painosi normaalina terveellisen ruokavalion ja liikunnan avulla, sinulla todennäköisesti on vähemmän jalkaoireita ja/tai turvotusta.

 6. Käytä sukkia, joissa on asteittainen kompressio. Laadukkaat SIGVARIS -kompressiosukat parantavat laskimoiden verenkiertoa, ja näin ehkäisevät ja hoitavat laskimo-ongelmia.

 

Sigvaris tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu sopimaan elämäntyyliisi. Nämä tuotteet parantavat verenkiertoasi, auttavat jalkojasi jaksamaan paremmin, ja parantavat jalkojesi terveyttä. Jälleenmyyjämme auttavat sinua valitsemaan mikä Sigvaris–tuote on sopivin juuri sinulle. Sigvaris takaa kompression säilyvän sukissamme puoli vuotta.

Sigvariksen lääkinnällisistä hoitosukista hyötyy mm:

 • ihmiset, jotka istuvat tai seisovat pitkiä aikoja päivässä

 • ihmiset, joille on määrätty verenohennuslääkettä

 • ihmiset, jotka matkustavat

 • raskaana olevat naiset

 • ihmiset, joilla on diagnosoitu syvä laskimotukos

 • ihmiset, joiden jalkaterät ja sääret turpoavat

 • ihmiset, joilla on suonikohjuja tai hämähäkkisuonia

GettyImages-691910427.jpg
bottom of page